_________________ _________________

 

Beste klanten,

 

Ons bedrijf is weer geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond de huidige situatie nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad op.

 

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.


Heeft u vragen of heeft u advies nodig, neem dan contact met ons op.

 

Ons team staat voor u klaar!

WELKOM

 

 

Over Ons

Sinds 1994 staat EVW-Auto’s als onafhankelijke garage tot uw dienst. Bij ons kan je terecht voor onderhoud en herstellingen. Ook carrosserieherstellingen zijn bij ons welkom. Op zoek naar een nieuwe- of tweedehandswagen? Bij EVW-Auto’s ben je aan het juiste adres.

 

Ook het vullen van airco’s, vervangen van autoruiten, winternazicht of vakantienazicht behoren tot onze service. Gaat u niet graag zelf naar de autokeuring? Dan doen wij dit met plezier in jouw plaats.

 

Als Bosch Car Service zijn we steeds op de hoogte over de laatste informatie van uw wagen. Op regelmatige basis volgen wij cursussen, om zo up to date te blijven van de laatste technologie.

 

EVW-Auto’s staat garant voor een familiale sfeer en hier staat de klant op de eerste plaats. Hier heb je persoonlijk contact met de mechanieker die aan je auto heeft gewerkt.

 

Indien u wenst kan U (op afspraak) over een vervangwagen beschikken, zolang uw wagen bij ons in onderhoud staat. Voor de sportievelingen onder jullie staat er een gratis vervangfiets klaar. Wens je te wachten tijdens de herstelling van je wagen? Dan kan je gebruik maken van onze wachtruimte met gratis WIFI en een kopje koffie.

 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen.

Ons team staat voor u klaar!

 

 

U kunt bij ons terecht voor alle automerken. Onze medewerkers beschikken over de juiste technische kennis en apparatuur.

Wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

Wij zijn aangesloten bij de Bosch Car Service. Hierdoor voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen waarop wij ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden.

 Op deze website vertellen wij u meer over onze dienstverlening en uiteraard bent u bij ons van harte welkom in onze gezellige showroom in Buggenhout.