Over Ons

Sinds 1994 staat EVW-Auto’s als onafhankelijke garage tot uw dienst. Bij ons kan je terecht voor onderhoud en herstellingen. Ook carrosserieherstellingen zijn bij ons welkom. Op zoek naar een nieuwe- of tweedehandswagen? Bij EVW-Auto’s ben je aan het juiste adres.

 

Ook het vullen van airco’s, vervangen van autoruiten, winternazicht of vakantienazicht behoren tot onze service. Gaat u niet graag zelf naar de autokeuring? Dan doen wij dit met plezier in jouw plaats.

 

Als Bosch Car Service zijn we steeds op de hoogte over de laatste informatie van uw wagen. Op regelmatige basis volgen wij cursussen, om zo up to date te blijven van de laatste technologie.

 

EVW-Auto’s staat garant voor een familiale sfeer en hier staat de klant op de eerste plaats. Hier heb je persoonlijk contact met de mechanieker die aan je auto heeft gewerkt.

 

Indien u wenst kan U (op afspraak) over een vervangwagen beschikken, zolang uw wagen bij ons in onderhoud staat. Voor de sportievelingen onder jullie staat er een gratis vervangfiets klaar. Wens je te wachten tijdens de herstelling van je wagen? Dan kan je gebruik maken van onze wachtruimte met gratis WIFI en een kopje koffie.

 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen.